Program ADVANCED DETOX

PROGRAME PERSONALIZATE DE DETOXIFIERE

Ce este programul ADVANCED DETOX?

ADVANCED DETOX este cel de-al doilea nivel de detoxifiere ca grad de dificultate şi este recomandat celor care au urmat deja nivelul unu (BASIC DETOX) – şi vor acum să facă un pas înainte pe "scara" detoxifierii. Programul constă în 6 mese pe zi ce vor fi consumate din 2 în 2 ore: 4 sucuri obținute din fructe şi legume presate la rece, 100% naturale, fără adaos de coloranți sau arome, o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu) şi o supă la cină.  Pe ambalajul fiecărui produs sunt notate: numărul mesei, ora recomandată la care trebuie consumată masa respectivă, compoziție, aport caloric, dar și alte informații interesante despre produs. Meniul este diversificat și alternează zilnic, astfel că rutina culinară nu există și nu te vei plictisi.
 
În cazul în care ai o intoleranţă alimentară sau anumite preferințe culinare, te rugăm să ne specifici acest lucru și împreună cu nutriţionistul nostru, vom înlocui preparatul care nu îți face bine cu un alt preparat.

Chiar dacă aportul nutriţional este mai redus decât în cazul programului BASIC DETOX, ADVANCED DETOX poate fi urmat de persoane cu activitate solicitantă profesional cât şi social. Este disponibil în varianta de 5 zile, 7 zile şi 10 zile.

Ca şi în cazul programului BASIC DETOX, recomandăm ca acest program să fie însoţit de terapii holistice care să accelereze eliminarea toxinelor şi să maximizeze rezultatele. Consilierea nutriţională, hidrocolonoterapia, acupunctura, drenajul limfatic sunt numai câteva dintre terapiile puse la dispoziţie de colaboratorii noştri de la clinica medicală Delmar Medical Spa. Aceștia vin în ajutorul tău, pentru ca tu să obții rezultate dorite, rapid și mod sănătos. Accesează www.delmarmedspa.ro pentru detalii despre terapiile holistice.

 

 

Program ADVANCED DETOX

A aparut o eroare. Incearca din nou!
Te-ai abonat cu succes!

Newsletter IconicHealth

Aboneaza-te la newsletterul nostru si esti primul care afla noutatile, promotiil si surprizele pe care ti le pregatim.

Parteneri:

Iconic Health - Juices, Detox & Food
Bld Metalurgiei, Nr 132, Sector 4, București
Telefon: 0720.333.545
Vezi toate locaţiile disponibile
Program comenzi: 8:00 – 18:00
Program livrări: 8:30 – 18:00
Livrare oriunde în România (detalii)

 
 
© 2014 ICONIC HEALTH. All Rights Reserved. Iconic Health - Juices, Detox & Food