Program BASIC DETOX

PROGRAME PERSONALIZATE DE DETOXIFIERE

Ce este programul BASIC DETOX?

Programul BASIC DETOX este recomandat fie începătorilor, adică acelora care nu au mai încercat niciodată să urmeze vreo dietă de detoxifiere a organismului, fie celor care au o viaţă foarte activă. Datorită suplimentelor proteice ce vor fi consumate în timpul prânzului, oamenii activ fizic vor putea urma programul cu uşurinţă, fără să se simtă lipsiţi de energie.

Programul cuprinde 6 mese pe zi ce vor fi consumate din 2 în 2 ore: 4 sucuri obținute din fructe şi legume presate la rece, 100% naturale, fără adaos de coloranți sau arome, o salată şi un supliment proteic la prânz (preparat din quinoa sau tofu) şi o supă la cină.  Pe ambalajul fiecărui produs sunt notate: numărul mesei, ora recomandată la care trebuie consumată masa respectivă, compoziție, aport caloric, dar și alte informații interesante despre produs. Meniul este diversificat și alternează zilnic, astfel că rutina culinară nu există și nu te vei plictisi.

În cazul în care ai o intoleranţă alimentară sau anumite preferințe culinare, te rugăm să ne specifici acest lucru și împreună cu nutriţionistul nostru, vom înlocui preparatul care nu îți face bine cu un alt preparat.

Programul, în mod optim, ar trebui urmat 10 zile, dar se poate opta şi pentru variantele de 5, 7 sau 14 zile, în funcţie de necesităţile fiecăruia.

Iconic BASIC DETOX este recomandat să fie completat de terapii holistice, pentru atingerea unor obiective concrete: eliminarea rapidă a kilogramelor în plus, energizarea organismului şi creşterea tonusului.

Iconic Health colaborează cu clinica Delmar Medical Spa în cadrul programului Fresh Start pentru a oferi clienţilor săi o modalitate de detoxifiere completă, ce cuprinde, pe langă dieta detox şi terapii alternative menite să accelereze procesul de detoxifiere. Pentru detalii despre acest program click aici.

 

 

Program BASIC DETOX

A aparut o eroare. Incearca din nou!
Te-ai abonat cu succes!

Newsletter IconicHealth

Aboneaza-te la newsletterul nostru si esti primul care afla noutatile, promotiil si surprizele pe care ti le pregatim.

Parteneri:

Iconic Health - Juices, Detox & Food
Bld Metalurgiei, Nr 132, Sector 4, București
Telefon: 0720.333.545
Vezi toate locaţiile disponibile
Program comenzi: 8:00 – 18:00
Program livrări: 8:30 – 18:00
Livrare oriunde în România (detalii)

 
 
© 2014 ICONIC HEALTH. All Rights Reserved. Iconic Health - Juices, Detox & Food