Despre ICONIC KIDS

Despre ICONIC Kids

Iconic Kids este un serviciu special creat pentru cei mici și pentru mamele ocupate, dar preocupate de alimentația corectă a copiilor. Rețetele sunt dezvoltate de consultantul nutriționist Cristina Mirică, iar preparatele sunt realizate din ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate, fără adaos de arome, coloranți sau conservanți.

Meniul este împărțit in trei categorii:
- pentru copiii cu intoleranțe la gluten și lactoză
- pentru copiii cu intoleranță la gluten
- pentru copii fără intoleranțe


Mai mult decât atât, interesul Iconic Kids este să împrietenească micuții cu legumele și fructele, dar și să demonstreze că alimentația sănătoasă este gustoasă și distracticvă. Pizza cu blat din mei, brioșe din quinoa sau spanac și frigărui din legume sunt câteva din preparatele realizate din ingrediente care oferă super puteri micuților. De la spanac la ton și quinoa, fiecare ingredient este recunoscut pentru super puterile și beneficiile sale. Produsele au fost testate de cel mai aspru juriu format din… copii. Fiecare produs a trecut cu brio de exigența acestora, asigurând un meniu complet, care răspunde cerințelor și celor mai mofturoși dintre ei.

Meniurile propuse sunt create pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani. Astfel, o masă sănătoasă și completă poate fi la livrată la timp pentru mic-dejun, prânz, cină sau desert.

De asemenea, părinții care doresc soluții individuale în funcție de sensibilitățile copilului, pot apela la specialiștii Iconic Kids pentru un meniu personalizat.(contact: 0720 333 545 | gabriela.andronache@iconichealth.ro)

A aparut o eroare. Incearca din nou!
Te-ai abonat cu succes!

Newsletter IconicHealth

Aboneaza-te la newsletterul nostru si esti primul care afla noutatile, promotiil si surprizele pe care ti le pregatim.

Parteneri:

Iconic Health - Juices, Detox & Food
Bld Metalurgiei, Nr 132, Sector 4, București
Telefon: 0720.333.545
Vezi toate locaţiile disponibile
Program comenzi: 8:00 – 18:00
Program livrări: 8:30 – 18:00
Livrare oriunde în România (detalii)

 
 
© 2014 ICONIC HEALTH. All Rights Reserved. Iconic Health - Juices, Detox & Food