Care sunt costurile de livrare?

 

LIVRARE ÎN BUCUREȘTI

Costurile de transport pentru comenzile programelor de detoxifiere sunt:
Cost livrare în Sector 1 = GRATUIT
Cost livrare în Sector 2,3,4,5 si 6 = 19.90 ron (TVA inclus)

Costurile de transport pentru comenzile care conțin alte produse Iconic Health (în afară de programele de detoxifiere) sunt:
Cost livrare pentru comenzi sub 50 ron = 19.90 ron (TVA inclus)
Cost livrare pentru comenzi peste 50 ron = GRATUIT
* indiferent de sector

 

LIVRARE ÎN ȚARĂ

În țară se livrează doar prgrame de detoxifiere!
Fiecare colet conține meniul de detoxifiere pentru 3 zile.
Cost transport (nu include TVA) = 15 ron taxă de ambalare + 10 ron primul kg + 0.8 ron fiecare kg suplimentar + taxă kilometri suplimentari în cazul în care nu sunteţi în aria de acoperire a firmei de curierat.


Cum comand?

E simplu! Îţi alegi produsul dorit, dai click pe el, completezi datele tale, alegi modalitatea de livrare, modalitatea de plată şi gata!  Vei primi în scurt timp un email de confirmare şi tot ce mai ai de făcut este să aştepţi pachetul cu bunătăţi la tine acasă sau la serviciu, în funcţie de preferinţele tale.

Livrarile vor fi efectuate la adresa specificată atunci când ţi-ai creat contul de client sau la orice altă adresă specificată în acest cont. Este responsabilitatea ta să te asiguri că adresa de livrare furnizată este funcţională şi că, în cazul livrarilor la locul de muncă, ai acceptul angajatorului pentru a primi livrari în nume personal.

Cum comand un pachet Iconic Detox?

Dacă doreşti să fie livrat a doua zi, plasează comanda până în orele 12.00. În cazul comenzilor venite după aceasta oră, vei fi contact de un reprezentat al echipei Iconic Health pentru a stabili de comun acord ziua în care vei începe programul.

Pentru sectorul 1 – Bucureşti, pachetul Iconic Detox va fi livrat de către curierul nostru, iar transportul este gratuit.
Pentru sectoarele 2, 3, 4, 5  şi 6, livrarea se va efectua cu firma de curierat, iar costul de transport pentru fiecare livrare este de 19,90 RON.
 

Cum comand alte produse Iconic Health?

În acest caz, ai 2 posibilităţi:

  • livrare gratuită pentru toate sectoarele – Bucureşti. Comanda minimă este de 50 RON
  • ridicare personală de la sediu – Bld Metalurgiei, nr 132, Sector 4, Bucureşti

Cum comand în afara Bucureştiului?


În afara Bucureștiului, livrăm doar programe de detoxifiere. Livrările se trimit de luni până vineri, iar la destinaţie ajung în ziua următoare.
Pentru fiecare pachet se plăteşte o taxă de ambalare de 15 RON. Fiecare colet conține meniul de detoxifiere pentru 3 zile.
Costul transportului se calculează în funcţie de greutatea pachetului astfel: 10 RON / primul kg şi 0,8 RON pentru fiecare kg în plus.
De exemplu, un program Basic Detox 3 zile  are 7 kg iar costul final al transportului va fi 14,8 RON fără TVA, indiferent de distanţa parcursă (exceptând cazurile în care firma de curierat nu are agenție în localitatea respectivă. În această situație se plătesc kilometri adiționali, calculați în raport cu cel mai apropiat punct al firmei de curierat). 

Plata se efectuează anticipat în contul bancar al companiei – RO30BTRLRONCRT0243689501, Banca Transilvaniei, prin OP sau depunere numerar.

 

Pot comanda pentru mai multe zile?

În mod normal livrarea se face zilnic, dar, în funcție de dorințele și nevoile tale, se poate comanda pentru mai multe zile. Datorită modului de extragere prin presare la rece a sucului din fructe şi legume, acesta îşi păstrează calităţile pentru maxim 72 de ore. Sigur că pachetul va trebui ţinut la frigider pe durata acestei perioade.

A aparut o eroare. Incearca din nou!
Te-ai abonat cu succes!

Newsletter IconicHealth

Aboneaza-te la newsletterul nostru si esti primul care afla noutatile, promotiil si surprizele pe care ti le pregatim.

Parteneri:

Iconic Health - Juices, Detox & Food
Bld Metalurgiei, Nr 132, Sector 4, București
Telefon: 0720.333.545
Vezi toate locaţiile disponibile
Program comenzi: 8:00 – 18:00
Program livrări: 8:30 – 18:00
Livrare oriunde în România (detalii)

 
 
© 2014 ICONIC HEALTH. All Rights Reserved. Iconic Health - Juices, Detox & Food