Manifestul Iconic Health

Fii concentrat. Fii activ. Fii Iconic (Health). Repetă!
Iconic Health promovează un stil de viaţă echilibrat, sănătos şi cu efecte benefice pe termen lung. Cea mai bună strategie pentru a-ţi menţine starea de bine a organismului este să te hrăneşti cu preparate proaspete, naturale şi sănătoase.


Valorile după care ne ghidăm activitatea sunt:

Calitate
Sucul este obţinut din cele mai proaspete legume şi fructe presate la rece. Produsul nu este alterat de procesul de pasteurizare, care distruge vitaminele, mineralele şi enzimele. De aceea nu facem concesii de nici un fel:

  • a) toate produsele pe care le folosim în reţetele noastre sunt de cea mai bună calitate;
  • b) reţetele folosite sunt opera unor nutriţionişti autorizaţi care au grijă ca fiecare produs livrat să aibă un aport energetic şi nutriţional echilibrat, dar şi eficienţă maximă;
  • c) aparatele hidraulice pe care le folosim pentru extragerea sucurilor (Norwalk și GoodNature) sunt cele mai performante de pe piaţă (internaţională). Mașinile obișnuite  de presat la rece extrag cantităţi mici de suc. În schimb, aparatele noastre extrag la maximum tot ceea ce este important în leguma sau în fructul folosit: vitaminele, mineralele şi enzimele.

Fiecare suc livrat către clientul nostru este un aliment viu, cu efecte detoxifiante, hrănitoare şi vindecătoare.

Servicii superioare
Vrem să întrecem aşteptările clienţilor cautând permanent ca serviciile noastre să fie la nivel înalt. Echipa Iconic Health este disponibilă oricând pentru a răspunde întrebărilor, pentru a oferi suport şi pentru a ajuta clientul în alegerea programului de detoxifiere potrivit obiectivelor sale.

Sănătatea şi nutriţia clientului este prioritatea noastră.
Echipa Iconic Health colaborează cu medici nutriţionisti, şi împreună suntem devotaţi clientului, astfel încât acesta să se simtă în siguranţă atunci când urmează programele noastre.

Transparenţă
Toate ingredientele folosite sunt scrise pe eticheta fiecărui ambalaj în parte. Nu folosim nici un fel de concentrat, nici un fel de aditiv, care poate ar da un gust şi un aspect mai plăcut preparatelor, dar ar compromite calitatea acestora.

Flexibilitate
În cazul în care clientul are o intoleranţă alimentară, împreună cu nutriţionistul nostru concepem un program personalizat pentru acesta.

A aparut o eroare. Incearca din nou!
Te-ai abonat cu succes!

Newsletter IconicHealth

Aboneaza-te la newsletterul nostru si esti primul care afla noutatile, promotiil si surprizele pe care ti le pregatim.

Parteneri:

Iconic Health - Juices, Detox & Food
Bld Metalurgiei, Nr 132, Sector 4, București
Telefon: 0720.333.545
Vezi toate locaţiile disponibile
Program comenzi: 8:00 – 18:00
Program livrări: 8:30 – 18:00
Livrare oriunde în România (detalii)

 
 
© 2014 ICONIC HEALTH. All Rights Reserved. Iconic Health - Juices, Detox & Food