Camelia Şucu

Despre noi

Cristina Mirică

Camelia Şucu

Ioana Şucu

Dragă client Iconic Health,

Aș vrea să îţi fac o mărturisire.

Viața mea a fost un șir de provocări, o spun cu toată sinceritatea. Mi-am părăsit meseria de medic pentru a deveni antreprenor imediat după anii ‘90. Am lăsat confortul deoparte și m-am aruncat într-un domeniu pe care nu-l cunoșteam câtuși de puțin. De atunci tot investesc în domenii noi pentru mine, precum agricultura, pentru că am descoperit bucuria de a învăța în fiecare zi câte ceva. Pe plan personal viața mea n-a fost mereu roz, însă în fiecare zi reușesc cumva să-mi găsesc echilibrul, optimismul, pofta de viață.

Există însă, în tot acest șir de provocări, ceva constant: grija față de ceea ce-i ofer corpului meu. De ani buni de zile mă hrănesc sănătos, fac sport și sunt o clientă fidelă a celor mai bune clinici de detox din lume. Am acumulat o experiență bogată pe care încep s-o resimt ca pe o datorie: datoria de a o împărtăși.
În Iconic Health veți regăsi tot ceea ce la rândul meu am găsit mai de valoare prin lume: rețete complete, dozaje perfecte, ingrediente de calitate, procesare corectă, sfaturi, inspirație. Soluții și programe personalizate, pe scurt.

Vocația mea neîmplinită de medic își găsește acum cea mai bună exprimare, în acest proiect în care le am alături pe sora și pe fiica mea. Împreună ne dorim să putem inspira oamenii să-și transforme stilul de viață, nu doar să slăbească.

Îmi place să spun că am conceput programul de nutriție Iconic Health cu mintea de medic și cu sufletul de femeie. Și cu fiecare client mulțumit simt că totul a meritat!

Cu drag,
Camelia Şucu