Cristina Mirică

Despre noi

Cristina Mirică

Camelia Şucu

Ioana Şucu

Dragă client Iconic Health,

Am absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, București.

Am fost permanent preocupată de alimentaţia corectă datorită formaţiei mele de medic, dar şi datorită faptului că am făcut înot de performanţă. Practic fără un mod de viaţă sănătos, sportul de competiţie nu ar fi fost posibil.

În 2006, am fost diagnosticată cu o boală considerată de mulţi medici incurabilă. Şocul acestei veşti m-a determinat să urmez, alături de sora mea, Camelia, protocoale stricte de detoxifiere, cu ajutorul cărora am depăşit obstacolul. Acesta a fost momentul în care mi-am dat seama de importanţa şi rolul pe care le are detoxifierea în redobândirea şi menţinerea sănătăţii.
În acelaşi timp a încolţit în mine dorinţa de a întelege în profunzime mecanismele acestui proces. Între anii 2009 – 2012 am urmat în Anglia cursuri intensive de hidrocolonoterapie şi nutriţie detox. Acestea au fost apoi urmate de alte cursuri de specializare (nutriţie sportivă, nutriţie adaptată diverselor boli, nutriţie în sarcină şi în timpul alăptării, nutriţia copilului).

Din februarie 2012 m-am implicat activ în sute de programe de detoxifiere atât ca hidrocolonoterapeut, cât şi ca nutriţionist. Am elaborat meniuri personalizate pentru clienţii care urmează acest protocol şi pentru cei care sunt dornici să îşi îmbunătăţească dieta.
Tot în 2012 am creat şi dezvoltat continuu de atunci, împreună cu sora mea, Camelia Şucu şi cu nepoata mea Ioana Şucu, conceptul Iconic Health. Acesta promovează un stil de viaţă sănătos , în care detoxifierea se face ştiinţific şi holistic.

De-a lungul timpului, am observat cu bucurie şi cu satisfacţie că în urma consilierilor nutriţionale, clienţii descoperă că slăbitul poate fi extrem de uşor. Iar în urma sesiunilor one-on-one devin ei înşişi experţi în nutriţie şi adevăraţi nutriţionişti pentru familiile lor.
Obiectivul este ca pasiunea mea pentru gătit, pentru viaţa sănătoasă şi pentru sport să molipsească clienţii şi să-i ajute să devină ceea ce până mai ieri era doar un vis.

Cu drag,
Cristina Mirică