Ioana Şucu

Despre noi

Cristina Mirică

Camelia Şucu

Ioana Şucu

Dragă client Iconic Health,

Pentru mine Iconic Health este un business de familie, un proiect drag sufletului meu pe care îl înfrumuseţez şi dezvolt alături de mama şi de mătuşa mea.

Rolul meu aici este să pun în practică ceea ce am învățat în toți acești ani despre administrarea unui business, cu teorie în Londra și practică în țară.

Motivul pentru care iubesc și cred în Iconic Health este unul cât se poate de personal: în trecut obișnuiam să fiu o împătimită a dietelor de slăbit, care, trebuie să recunosc, m-au cam chinuit. Am încercat, am experimentat, am slăbit spectaculos și m-am îngrășat din nou. Îmi setam obiective pe care le atingeam, dar pe care îmi era, mai mereu, greu să le mențin.

Revelaţia a venit în momentul în care am realizat că ceva ce nu fac bine: am descoperit că dietele nu trebuie să fie chinuitoare pentru a fi eficiente și nimic din ceea ce consumăm sau facem pentru sănătatea, aspectul nostru n-ar trebui să presupună un sacrificiu zilnic. În timp, am înțeles că o siluetă armonioasă și o stare generală de bine presupun un regim de viață constant. Am înțeles că slăbitul nu e neapărat un scop în sine care trebuie urmărit obsesiv, ci mai degrabă ceea ce trebuie cultivat este un organism fără toxine, care are puterea să lupte singur și să-și mențină echilibrul.

M-am hotărât să ajut oamenii să înțeleagă aceste beneficii de durată ale unei diete detoxifiante, puterea unei alimentații corecte și curate de a ne schimba viața și de a ne face pur și simplu mai fericiți.

Cu Iconic Health, îmi doresc să construiesc un business care să informeze corect, să aducă valoare, rezultate si beneficii cât mai multor persoane.

Cu drag,
Ioana Şucu