Informare Covid-19

Dragii nostri prieteni si clienti,

Desi traim vremuri atipice si incerte, grija pentru sanatatea voastra a facut si face parte din ADN-ul ICONIC HEALTH. Din acest motiv, dorim sa clarificam modalitatea in care noi, ca si companie, ne continuam activitatea in aceste momente provocatoare si cum ne pregatim pentru scenarii viitoare.

Monitorizăm toate reglementările de sănătate și securitate alimentara, emise de administrația locală. Grija pentru sanatatea voastra și a echipei noastre a fost si este prioritatea noastră și vom continua să consolidăm practicile stricte de igienă, luând în același timp acțiuni de prevenire conform orientărilor actuale.

Dacă aveți întrebări sau feedback cu privire la acțiunile noastre pe piața locală, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail gabriela.andronache@iconichealth.ro și vă vom răspunde cât mai repede.

Va dorim sa ramaneti sanatosi si in siguranta in casele voastre,
Camelia Sucu
Cristina Mirica
Ioana Sucu

Masuri luate de echipa noastre in perioada COVID-19:

– în bucătăria Iconic nu are acces decât echipa noastră mică;
– folosim echipamente adecvate, mănuși, măști chirugicale și bonete și avem la dispoziție gel dezinfectant pentru mâini;
– toate suprafețele sunt dezinfectate din 2 în 2 ore;
– ne deplasăm cu mașini personale, nu cu transportul în comun.
– decontaminam intrega unitate de productie o data pe saptamana prin nebulizare, pentru a elimina riscul ca orice suprafata sa fie contaminata.

Vă așteptăm sa urmariti acest video, in care va prezentam cu transparenta si sinceritate cum ne desfasuram activitatea si cum va livram sanatate si satre de bine in casele voastre!