Plata si Livrare

Care sunt costurile de livrare?

LIVRARE ÎN BUCUREȘTI
Pentru comenzile programelor de detoxifiere si meniurilor to go , transportul este GRATUIT oriunde in Bucuresti.
Costurile de transport pentru comenzile care conțin alte produse Iconic Health (în afară de programele de detoxifiere sau meniurile to go) sunt:
Cost livrare pentru comenzi sub 60 ron = 3 lei/km oriunde in Bucuresti si zonele limitrofe (TVA inclus)
Cost livrare pentru comenzi peste 60 ron = GRATUIT

LIVRARE ÎN ȚARĂ
În țară se livrează doar programe de detoxifiere!
Fiecare colet conține meniul de detoxifiere pentru 3 zile.
Cost transport (nu include TVA) = 15 ron taxă de ambalare + 10 ron primul kg + 0.8 ron fiecare kg suplimentar + taxă kilometri suplimentari în cazul în care nu sunteţi în aria de acoperire a firmei de curierat.

Cum pot plati?

• CU CARDUL ONLINE
• CU ORDIN DE PLATA
• NUMERAR RAMBURS (NU RECOMANDAM PLATA CU NUMERAR)

Cum comand?

E simplu! Îţi alegi produsul dorit, dai click pe el, completezi datele tale, alegi modalitatea de livrare , modalitatea de plată şi gata! Vei primi în scurt timp un email de confirmare şi tot ce mai ai de făcut este să aştepţi pachetul cu bunătăţi la tine acasă sau la serviciu, în funcţie de preferinţele tale.
Livrarile vor fi efectuate la adresa specificată atunci când ţi-ai creat contul de client sau la orice altă adresă specificată în acest cont. Este responsabilitatea ta să te asiguri că adresa de livrare furnizată este funcţională şi că, în cazul livrarilor la locul de muncă, ai acceptul angajatorului pentru a primi livrari în nume personal.

Cum comand un pachet Iconic Detox sau Meniurile To Go?
Dacă doreşti să iti livram a doua zi, plasează comanda până în orele 12.00. În cazul comenzilor venite după aceasta oră, vei fi contact de un reprezentat al echipei Iconic Health pentru a stabili de comun acord ziua în care vei începe programul.
Pentru toate programele detox sau meniurile to go, livrarea este gratuita in Bucuresti.

Cum comand alte produse Iconic Health?
Pentru toate produsele noastre, comanda minima pentru livrare gratuita este de 60 lei. Daca doresti livrare in aceiasi zi, comenzile se livreaza in limita disponibilitatii, in intervalul orar 08:30-18:00. Dupa ce plasezi comanda, un reprezentant Iconic te va contacta pentru a iti confirma ora livrarii pachetului tau.

Cum comand în afara Bucureştiului?
În afara Bucureștiului, livrăm doar programe de detoxifiere. Livrările se trimit de luni până vineri, iar la destinaţie ajung în ziua următoare.
Pentru fiecare pachet se plăteşte o taxă de ambalare de 15 RON. Fiecare colet conține meniul de detoxifiere pentru 3 zile.
Costul transportului se calculează în funcţie de greutatea pachetului astfel: 10 RON / primul kg şi 0,8 RON pentru fiecare kg în plus.
De exemplu, un program Basic Detox 3 zile are 7 kg iar costul final al transportului va fi 14,8 RON fără TVA, indiferent de distanţa parcursă (exceptând cazurile în care firma de curierat nu are agenție în localitatea respectivă. În această situație se plătesc kilometri adiționali, calculați în raport cu cel mai apropiat punct al firmei de curierat).

Plata se efectuează anticipat în contul bancar al companiei:
RO30BTRLRONCRT0243689501, Banca Transilvaniei, prin OP sau depunere numerar.

Pot comanda pentru mai multe zile?
În mod normal livrarea se face zilnic, dar, în funcție de dorințele și nevoile tale, se poate comanda pentru mai multe zile. Datorită modului de extragere prin presare la rece a sucului din fructe şi legume, acesta îşi păstrează calităţile pentru maxim 72 de ore. Sigur că pachetul va trebui ţinut la frigider pe durata acestei perioade.