Ce program ți se potrivește?

Iconic Health vă propune trei programe de detoxifiere, adresate persoanelor cu diferite nivele de "pregătire" în procesul detoxifierii.

BASIC DETOX este considerat nivelul unu şi este recomandat celor fără experienţă sau cu experienţă redusă în detoxifiere. Fiind bazat pe 6 mese pe zi ce vor fi consumate din două în două ore, din care 4 sucuri din fructe şi legume presate la rece, un prânz format din salată şi un supliment delicios şi cină reprezentată de o supă de legume, acest program este relativ uşor de urmat de orice persoană, indiferent de cât este de ocupată şi indiferent de nivelul de activitate a acesteia.
Este disponibil în variantă de 5 zile, 7 zile, 10 zile, 14 zile (detalii aici).

 

ADVANCED DETOX este cel de-al doilea nivel ca grad de dificultate şi este recomandat celor care au mai urmat alte programe de detoxifiere, celor care au urmat deja nivelul unu (BASIC DETOX) şi vor acum să facă un pas înainte pe “scara” detoxifierii sau care sunt obişnuiţi cu mâncarea sănătoasă. Constă în 6 mese pe zi ce vor fi consumate din două în două ore, din care 4 sucuri, o salată la prânz şi o supă seara.
Chiar dacă aportul nutriţional este mai redus decât în cazul BASIC DETOX, acest program poate fi totuşi urmat de persoane cu activitate solicitantă profesional cât şi social.
Este disponibil în varianta de 3 zile, 5 zile, 7 zile (detalii aici).

 

MASTER DETOX este cel mai avansat nivel din cadrul programelor noastre şi este recomandat „veteranilor” în detoxifiere, conţinând 5 sucuri proaspete de legume şi fructe şi un lapte vegetal sau supă seara. Având un conţinut caloric redus, nu recomandăm acest program celor cu activitate fizică intensă.
Este disponibil în varianta de 3 zile, 5 zile (detalii aici).

În caz că nu sunteţi siguri ce program vi se potriveşte, sau aveţi nelămuriri, consilierii noştri în detoxifiere vă pot fi de ajutor.
Pentru a ne contacta trimiteţi-ne un email la adresa următoare:
office@iconichealth.ro
Într-un timp scurt vom răspunde la întrebările dumneavoastră!