Intrebari frecvente

DESPRE PROGRAMUL DE DETOXIFIERE

Pot să fumez în perioada în care urmez un program Iconic Detox?

S-ar putea să ştii deja răspunsul la această întrebare, dar nu ne permitem să îţi spunem ce alegeri să faci în viaţă. Dar fumatul nu  este recomandat.

Mă poate ajuta Iconic Health să renunţ la fumat?

Este posibil! Dacă alegi Iconic Health pentru o perioadă îndelungată, atunci s-ar putea să renunţi la aceste obiceiuri nesănătoase. Spre exemplu, dacă ai consuma preparate sănătoase timp de 21 de zile (cu sau fără preparate suplimentare), s-ar putea să fii surprins şi să constaţi că după ce ai terminat programul nu vei dori să îţi intoxici organismul cu lucruri nesănătoase. Orice program Iconic Health, indiferent de durată, te poate ajuta să îţi evaluezi obiceiurile toxice.

Pot să urmez un program de detoxifiere în timpul sarcinii/alăptării?

Doar ca un supliment la dieta din această perioadă. Nu poţi consuma doar preparatele conţinute de programele de detoxifiere Iconic Detox. În timpul alăptarii, trebuie să adaugi mai multe calorii decât consumi în mod normal. Organismul tău are nevoie de un meniu bogat în calorii pentru ca bebeluşul să crească sănătos. Nu este indicat să urmezi cure detox în timpul sarcinii/alăptării, pentru că toxinele pe care le elimini se întorc în organismul tău şi astfel ajung şi la bebeluş. Dar dacă adaugi preparate Iconic Food la meniul tău zilnic în timp ce eşti însărcinată şi/sau în timp ce alăptezi, vei beneficia de vitaminile şi proteinele de care organismul tău are atâta nevoie în această perioadă.

Pot urma un program de detoxifiere în timp ce fac tratament cu antibiotice?

Iconix Detox este partenerul ideal pentru tratamentul tău cu antibiotice. În timp ce antibioticile luptă împotriva bacteriilor rele din organism, în acelaşi timp afectează şi bacteriile sănătoase. Iconic Detox este un program plin cu nutrienţi care ajută sistemul imunitar în timpul tratamentului. Un program prelungit va întări sistemul imunitar şi îl va feri de eventualele răceli. Îţi dorim însănătoşire grabnică!

Îmi va incetini metabolismul?

Da şi nu. Dacă ai un metabolism rapid, există şanse să îl încetinească pentru că nu mai ai atât de multă energie ca înainte. Dar acest lucru depinde şi de organismul tău. Pe cealaltă parte, dacă ai un metabolism leneş, procesul de eliminare a toxinelor îţi eliberează organismul astfel încât să funcţioneze eficient.

Pot să urmez un program de detoxifiere dacă am diabet?

Există multe tipuri de diabet. În general, indiferent de tipul de diabet pe care îl ai, răspunsul este nu, din cauza cantităţii de zahăr din sucul obţinut din fructe şi legume presate la rece. În orice caz, consultă un medic înainte.

E nevoie să specific dacă am intoleranţe alimentare?

Da, este absolut necesar să ştim înainte de a-ţi pregăti pachetul detox dacă ai vreo intoleranţă alimentară. În acest fel vom putea evita apariţia efectelor neplăcute datorate ingerării alimentelor care îţi fac rău.

Pot să consum preparate Iconic Health dacă am intoleranţă la lactoză?

DA!!! Nu există ingrediente de natură animală în preparatele noastre din programele detox.

Ar trebui sa iau suplimente cu fibră?

În pachetul tău detox, vei primi o punguță cu tărâțe de psilium care are rol dublu:

  • reduce senzația de foame
  • susține tranzitul intestinal, care e încetinit în perioada detoxifierii datorită cantității reduse (sau absenței în cazul programului Master Detox) de alimente solide.
De unde îmi iau proteina?

Există multe surse de proteine, altele faţă de cele care provin de la animale. Cu Iconic Health vei primi suficiente proteine din surse vegetale: quinoa, soia, semințe de floarea soarelui, nuci, semințe de susan, astfel încât nu vei simți deloc lipsa proteinelor animale.

Pot să iau în continuare multi-vitamine? Dar vitamina B-12?

Sucurile Iconic Health obținute din fructe și legume presate la rece sunt pline de vitamine, minerale și enzime, astfel încât suplimentarea nu își are rostul.

Ce program de detoxifiere e cel mai potrivit pentru mine?

În prezentarea programelor noastre de detoxifiere (BASIC DETOX, ADVANCED, MASTER) ţi-am dat câteva sugestii. Dacă însă ai nelămuriri, poţi oricând să ne scrii un e-mail şi un specialist în detoxifiere te va ajuta în acest sens. Cel mai bine însă ar fi să consulţi doctorul nutriţionist care îţi poate recomanda programul potrivit sau îţi poate croi un program mulat pe nevoile tale. În acest sens colaborăm cu medicul nutriţionist Cristina Mirică. Poţi stabili o consultaţie, scriind un e-mail la office@iconichealth.ro

Ce voi primi în fiecare pachet comandat?

În pachetul pregătit pentru tine vei găsi fie 6 sucuri (program MASTER DETOX), fie 4 sucuri, o salată şi o supă/lapte vegetal (programul ADVANCED DETOX), fie 4 sucuri, o salată, suplimente şi o supă (programul BASIC DETOX). Fiecare produs are specificate pe etichetă: numărul mesei, ora la care trebuie consumat, conţinutul  caloric precum şi alte informaţii interesante despre el.

Voi slăbi? Cât?

Este important să reţii faptul că Iconic Health este un program dezvoltat pentru a-i da sistemului tău digestiv o pauză şi pentru a-i permite organismului să elimine toxinele într-un mod sănătos. Dacă vrei să slăbeşti şi acesta este scopul pe care îl urmăreşti în timpul detoxifierii, atunci nu ai motive să te îngrijorezi. Pierderea kilogramelor este una dintre consecinţele fericite ale detoxifierii Iconic Detox, dar variază de la o persoană la alta. Dacă eşti o persoană cu exces ponderal, care are un regim hipercaloric, programul de detoxifiere poate fi însoţit şi de o scădere în greutate de câteva kilograme.

În schimb, dacă eşti o persoană fără surplus ponderal, care are un stil de viaţă sănătos, scăderea în greutate nu va fi atât de semnificativă. Oricum, obiectivul tău atunci când începi un program de detoxifiere nu trebuie să fie neapărat scăderea în greutate, ci eliminarea toxinelor din organism, obţinerea unei stări de bine şi un aspect al pielii mai frumos.

După terminarea programului Iconic Detox, kilogramele pe care le-am pierdut se vor redepune?

Dacă pierderea în greutate este scopul tău, Iconic Detox te va determina să deprinzi un mod de viaţă sănătos care te va ajuta în atingerea acestui scop. Mulţi clienţi au spus că au avut mai multă grijă la ce au mâncat dupa ce au terminat programul Iconic Detox. Seteaza-ţi un obiectiv şi începe un mod de viaţă sănătos. În plus, poţi apela oricând la Post Detox, un program special dezvoltat pentru cei care au urmat Iconic Detox, dar vor să mănânce sănătos în continuare. Apoi poți contact nutriționistul nostru care îți va crea un program personalizat în funcție de obiectivele tale, de stilul tău de viață și nu în ultimul rând, în funcție de preferințele tale alimentare. Vei descoperi că slăbitul nu numai că este ușor, dar este și plăcut!

Ce se întamplă în cazul în care am Candida sau nu vreau să consum mult zahăr?

Daca vrei să eviţi zahărul, cel mai bun program de detoxifiere pentru tine este cel care conține numai sucuri din legume verzi, fără fructe. Informează-ne despre acest lucru și specialiștii Iconic Health îți vor trimite numai sucuri de acest tip.

Copilul meu poate consuma preparate Iconic Health?

Copiii nu trebuie să urmeze nici un fel de program de detoxifiere  în timpul procesului de creştere. În schimb, sucurile Iconic Health obţinute din fructe şi legume presate la rece sunt o alternativă minunată la sucurile din comerţ.

În ceea ce priveşte beneficiile, care este diferenţa dintre sucurile verzi și cele din fructe?

Principalul beneficiu al sucurilor verzi este efectul alcalin. Sucurile care conţin fructe presate la rece sunt mult mai acide; pe scurt, fructele scot la suprafaţă toxinele şi legumele le elimină. Gândeşte-te la ce simţi atunci când muşti dintr-o lămâie: ochii îţi lăcrimează şi nasul începe să curgă – citricele sunt un expectorant natural absolut minunat.